پخش زنده
امروز: -
طالبی مانند خربزه و هندوانه مقدار بالایی آب دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزاصفهان؛ طالبی سرشار از مواد مغذی است. طالبی دارای ویتامینA به شکل بتاکاروتن، همچنین ویتامینC و منبع خوبی از پتاسیم است.
طالبی منبع غذایی غنی از ویتامین های AوC است، این ویتامین ها هر دو آنتی اکسیدان هایی هستند که بدن را سالم نگه می دارند. آنتی اکسیدان ها اثرات محافظتی را با خنثی سازی رادیکال های آزاد داشته باشند، که می تواند DNA را به سلول های آسیب دیده برسانند و باعث التهاب مزمن بدن شوند.
رادیکال های آزاد باعث آسیب و اختلال می شوند و به درمان بیماری ها کمک می کنند. آنتی اکسیدان ها از بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی و آرتریت جلوگیری می کنند.
رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات با کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مرتبط است، و می تواند با کاهش فشار خون،همراه باشد.
با گنجاندن مقدار بیشتر میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی خود می توان چشم های خود را سالم نگه داشت و همینطور سبب دفع آب مروارید شد.
مقادیر بالای فیبر و آب موجود در طالبی به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک می کند.