پخش زنده
امروز: -
آیین پخت نان «عباسعلی» در آران و بیدگل آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل گفت: همزمان با دهه نخست ماه محرم آیین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل آغاز شد.
مجید نوری افزود: این آیین همه ساله در تمام طول سال و بصورت ویژه در دهه نخست ماه محرم در اغلب نانوایی های سنتی شهرستان برگزار می شود.
وی افزود:طبق یک آیین سنتی نانوایان آران و بیدگل، همزمان با محرم حسینی نان مخصوصی پخت کرده و بین عزاداران امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) توزیع می کنند.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل گفت: آرد، روغن، شکر، شیر، زعفران، زرد چوبه و زنجبیل مواد اصلی این نان را تشکیل میدهد و با تنورهای سنتی و اخیرا با ماشین پخت می شود.
آیین پخت نان عباسعلی آران و بیدگل خرداد سال1395 به شماره 1200 در فهرست آثار معنوی و ناملموس کشور به ثبت رسیده است.