گوشت آهو، قوچ و میش تنها در مراکز تکثیر و پرورش توزیع می شود
مدیر کل دفتر شکار و صید حفاظت محیط زیست گفت: گوشت آهو و قوچ و میش تنها در مراکز تکثیر و نگهداری در کشور توزیع می شود و در فروشگاه ها موجود نیست.
علی تیموری در گفتگوی تلفنی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در حال حاضر 50 مرکز تکثیر و پرورش حیات وحش آهو و قوچ و میش در کشور وجود دارد که عمده این مراکز شخصی و خصوصی است. وی ادامه داد: مولد تکثیر این مراکز از حیات وحش نیست بلکه از دیگر مراکز تهیه می شود. تیموری با اشاره به هدف راه اندازی این مراکز در کشور تصریح کرد: این مراکز به منظور آموزش و بازدید مردم از گونه های حیات وحش است و همه گونه ها در داخل فنس قرار دارند و برای تأمین پروتئین ایجاد شده اند و در بازار عرضه می شود. وی گفت: در استان یزد یک مرکز 3 هکتاری پرورش آهو و قوچ و میش وجود دارد که تبدیل به یک مرکز گردشگری شده است و روزانه بیش از هزار نفر بازدید کننده دارد و در این مرکز یک رستوران وجود دارد که از ذبح آهو و قوچ و میش تکثیر یافته برای بازدید کنندگان غذا تهیه می شود و هیچ گوشت حیات وحشی به بیرون انتقال داده نمی شود و در فروشگاه ها وجود ندارد. مدیر کل دفتر شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در سال 88 طبق قانون جامع دامپروری مجلس به جهاد کشاورزی این اختیار را داد که نسبت به تکثیر حیات وحش برای تأمین پروتئین اقدام کند بنابر این تمامی مراکز از جهاد کشاورزی مجوز دارد و تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست فعالیت می کنند.