به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در هشتاد و دومین مراسم بزرگداشت شهادت آیتالله مدرس که صبح امروز (یکشنبه) برگزار شد، با اشاره به شخصیت این روحانی مجاهد اظهار داشت: آیت الله مدرس به شدت ساده زیست بود و با هیچ کسی در تصمیمگیری در جهت خدمت به ملت و کشور تعارف نداشت؛ در حقیقت این روحانی مجاهد نماد اقتدار است که بهرهگیری از منش، سیره و سبک زندگی و مدیریتی از سوی مسئولان، به عزتمندی ملت و کشور در مقاطع حساس در عرصههای مختلف منجر میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه آیت الله مدرس اهل کلیگویی نبود، گفت: آیتالله مدرس هم در مجلس و هم در خیابان در منظر عمومی به صراحت حرفهای بحق خود را بازگو میکرد و تمام حرفهایش را با دلیل و برهان مطرح میکرد و در ادای دین و تکلیف در مقابل مردم احساس مسئولیت میکرد.
وی با تاکید بر اینکه مراجع تراز اول شیعی در عراق از آیت الله مدرس به عنوان مرجع تقلید و مدرس درجه یک در دروس حوزوی نام بردهاند، گفت: اقتدار مدرس به عنوان یک نماینده در مجلس تا حدی بود که در تصویب مصوبهها نقش مهمی ایفا میکرد؛ مصوبههایی که در جهت ارتقای عزتمندی ملت و کشور و عدم وابستگی به استعمارگران بود.
اقای رحیم پور ازغدی با توجه به اینکه میرزاکوچک خان جنگلی از شاگردان آیت الله مدرس بود، گفت: یکی از علتهای اصلی مقاومت و مقابله میرزاکوچک خان در مقابل روسها و استعمارگران آموزههایی بود که از مدرس آموخته بود؛ لذا خوی استکبارستیزی از اصول بارز این روحانی مجاهد بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بارها به مصدق میگفتند که نسبت به کارهای بیگانگان در کشور بیش از حد اظهار نظر نکنید، چرا که هم برای خودت دشمنتراشی میکنید و هم از تقدس لباس روحانیت کم میکنید. اما مصدق میگفت که اصل و هدف این است، اگر با لباس روحانیت نیز در راه نجات کشور از استعمارگران گلوله باران شوم، ذرهای از تقدس لباس روحانیت کم نخواهد شد؛ این یک افتخار برای جامعه روحانیت است.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه از زمان مشروطه تاکنون نمایندگان کاردانی وارد مجلس شدهاند، اما صالح نبودهاند، گفت: آیتالله مدرس یک نماینده تمام عیار بود که یک نفره توانست لرزه به تن دشمنان داخلی و خارجی بیندازد.
وی گفت: نمایندگان مقتدر و دلسوز به نظام و انقلاب باید به پیروی از مدرس و مدرسها برای مردم کار کنند؛ مدرس درد دین داشت و هر لحظه به فکر مشکلهای مردم بود و از غصه مردم، اشک میریخت.
رحیم پور ازغدی با اشاره به شعار مهم آیت الله مدرس مبنی بر سیاست ما عین دیانت و دیانت ما عین سیاست ماست، گفت: کسانی که دزدی، اختلاس میکنند و اهل رانت و زد و بند هستند، به هیچ عنوان دین ندارند و صرفا با سیاستکاری، به دنبال منافع حداکثری خودشان هستند، اما آیت الله مدرس با تفکیک دین از سیاست به شدت مخالف بود.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان ما باید در مسیر کاهش مشکلات کشور از ظرفیتهای داخلی بهرهگیری و چشم امیدشان را از غربیها دور کنند، گفت: آیتالله مدرس به شدت معتقد بود که مردم جزئی از راه حلهای کاهش بحرانها هستند نه خود مشکل!
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مسئولان باید خالصانه و صادقانه به مردم خدمت کنند، گفت: مسئولان نباید به مردم وعدههای دروغین و عوام فریب دهند؛ چراکه مردم ما مردمی فهیم و بصیر هستند؛ ملت فرق میان مسئولان دلسوز و خائن را به خوبی میدانند و چون گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند، نجیب و سر به راه هستند.
رحیمپور ازغدی با توجه به اینکه مدرس به شدت خواستار این بود که قوانین طبق اسلام و آموزههای قرآنی به تصویب برسد، گفت:، اما در چگونگی اجراییشدن قوانین الگوگیری از کشورهای پیشرفته را منع نمیکرد؛ مدرس خواستار اهداف و سیاستهای خارجی بود که به هیچ عنوان ملت و کشور را وابسته به غرب و شرق نکند؛ مدرس به مسائلی تاکید داشت که امروز هم جزو تاکیدهای رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سیاست خارجی ما باید به گونهای پایه گذاری و عملی شود که منجر به عزت عزتمندی ملت و کشورمان در جوامع بین المللی شود، تصریح کرد: عضویت در توافقها و معاهدههایی که سودی جز در غل و زنجیر کردن دست کشور در رسیدن به موفقیتها برای ما ندارد، جایز نیست.
مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت فقیه وارسته و عالم بصیر و انقلابی آیتالله سید حسن مدرس (ره) و روز مجلس، صبح امروز یکشنبه ۱۰ آذر از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در خانه موزه شهید مدرس (ره) برگزار شد.
در این مراسم که با حضور تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دانشگاهیان و دیگر علاقهمندان این شهید والامقام برگزار شد، رحیم پور ازغدی درباره ابعاد مختلف زندگی این شهید والا مقام و جایگاه ایشان به عنوان نماد نمایندگی سخنرانی کرد.