آغاز برداشت انجیر از باغهای ایذه
برداشت انجیر از سطح ۱۲۰ هکتار باغهای شهرستان ایذه آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: برداشت انجیر در سطح ۲۰۰ هکتار از باغات این

شهرستان آغاز شدهاست.
مصطفی هنرمندیان افزود: ارقام انجیر کشت شده در شهرستان ایذه، سبز استهبان، کشکی و محلی است که هم اکنون کشاورزان در حال برداشت محصول خود هستند.
وی ادامه داد: عمده انجیر این شهرستان در روستاهای سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند و غریبیهای بخش دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه افزود: انجیر این شهرستان، علاوه بر تازه خوری بصورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و به فروش میرسد.
بیشتر بخوانید: برداشت انجیر از باغات ایذهوی متوسط تولید انجیر در هر هکتار را ۹ تن برآورد کرد و گفت: پیش بینی میشود میزان تولید امسال این محصول باغی در این شهرستان یک هزار و ۸۰۰ تن باشد، این در حالی است که در سال گذشته حدود یک هزار و ۶۰۰ تن انجیر از باغات ایذه برداشت شده بود.
شهرستان ایذه در ۱۸۳ کیلومتری شمال شرق مرکز استان خوزستان واقع شده است که شغل اصلی مردم آن کشاورزی است.