ابراز نگرانی کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل متحد؛
کرونا، تحصیل کودکان آواره را به خطر می اندازد
کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل متحد اعلام کرد نیمی از کودکان آواره در جهان به مدرسه نمیروند و همه گیری کووید ۱۹ احتمالا این وضعیت را وخیمتر میکند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از ژنو؛ "فیلیپو گراندی"، کمیساریای عالی پناهجویان ملل متحد روز پنج شنبه پیش بینی کرد در صورت عدم اتخاذ تدابیر فوری از سوی جامعه بین الملل برای مقابله با تاثیرات فاجعه بار کووید ۱۹ بر آموزش پناهندگان، توانایی میلیونها پناهجوی جوان که در برخی جوامع آسیب پذیر جهان زندگی میکنند بیش از پیش در معرض خطر قرار میگیرد.
فیلیپو گراندی گفت بعد از همه چیزهایی که این افراد متحمل شدند، حالا ما نمیتوانیم با محروم کردن آنها از تحصیلات آینده را هم از آنها بگیریم.
کمیساریای عالی پناهجویان ملل متحد نگران است که پس از همه گیری خطر ترک تحصیل کودکان پناهجو افزایش یابد، زیرا بسیاری از آنها به دلیل تعطیلی مدارس، مشکل در پرداخت هزینه تحصیل، لباس مدرسه و کتابهای درسی، عدم دسترسی به فنآوری یا اجبار برای کار کردن به منظور تامین هزینههای خانواده قادر نخواهند بود تحصیل را از سربگیرند.
سازمان ملل متحد به ویژه نگران تحصیل دختران پناهجو است، زیرا آنها پیش از این هم دختران کمتر از پسران تحصیل میکردند و کمتر از نیمی از دختران در مقایسه با پسران تحصیل را در دوره متوسطه ادامه میدادند.
بنابر اعلام کمیساریای عالی پناهجویان ملل متحد در کشورهایی که میزان تحصیل دختران پناهنده در دوره متوسطه کمتر از ۱۰ درصد بود، حالا همه دختران جوان در معرض خطر ترک تحصیل همیشگی هستند.
این آمار از گزارشهای جمع آوری شده از دوازده کشوری به دست آمده است که پذیرای بیش از نیمی از کودکان آواره جهان هستند.
در حالی که میزان ثبت نام پناهجویان در آموزش ابتدایی ۷۷ درصد است تنها ۳۱ درصد آنها در دوره متوسطه ثبت نام میکنند. در نهایت نیز تنها ۳ درصد جوانان پناهجو تحصیلات تکمیلی را ادامه میدهند.