روش تهیه کیک هندوانه برای شب یلدا
کیک هندوانه، یک دسر آسان، سبک و با طراوت است که برای شب یلدا پذیرایی متنوعی را رقم میزند.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، کیک هندوانه، یک استوانه هندوانهای است که روی آن یک لایه کرم خامهای شیرین قرار داده و مانند سایر کیکها سرو میشود.
تنها کاری که باید انجام دهید، این است که سر و ته یک هندوانه کامل را برش دهید و پوست آن را جدا کنید تا به شکل استوانه درآید. سپس، روی آن را با خامه، شکل دهید و به هر شکل که دوست دارید و با هر میوهای که میخواهید، تزئین کنید.
این کیک هندوانهای، آب نمیشود و ساعتها در یخچال یا در دمای اتاق، شکل خود را حفظ میکند؛ فقط کافی است ژلاتین را در آب حل کنید و سپس، آن را به مخلوط خامه بزنید.
مواد لازم برای کیک هندوانه
یک هندوانه کوچک (ترجیحا بدون هسته)
یک قاشق چایخوری ژلاتین (طعمدار نباشد)
۳ قاشق غذاخوری آب سرد
۳ فنجان خامه سرد و سنگین
۲ قاشق غذاخوری پودر قند
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
نصف فنجان میوه برای تزئین (در اینجا از میوههای فریز شده تابستانی استفاده شده است، اما میتوانید از هر نوع میوهای که دوست دارید و در دسترس و مناسب فصل است، استفاده کنید.)
روش تهیه کیک هندوانه
۱- با استفاده از یک چاقوی بزرگ، بخش بالایی و پایینی هندوانه را در یک خط مستقیم، برش دهید. این هندوانه بریده شده قرار است صاف روی یک سطح بنشیند و رویه آن صاف باشد.
۲- هندوانه را به صورت عمودی، روی یک تخته برش قرار دهید و همه پوست سبز و سفید را از کنارههای آن جدا کنید. در حین برش، با دقت، یک شکل گرد ایجاد کنید.
۳- به کوتاه کردن کنارههای هندوانه ادامه دهید تا شبیه یک کیک بلند و استوانهای شود.
۴- هندوانه را در ظرف سرو قرار دهید و از یک دستمال کاغذی خشک برای خشک کردن هندوانه استفاده کنید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. از دستمال با کیفیت آشپزخانهای استفاده کنید تا اثری از دستمال روی هندوانه نماند.
۵- ژلاتین را در یک کاسه کوچک روی آب سرد بپاشید و بگذارید ۳ دقیقه بماند. ۵ ثانیه آن را در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین، حل و مایع شود.
برای آب کردن ژلاتین میتوانید از حرارت کتری نیز استفاده کنید. لیوان حاوی ژلاتین را روی کتری بگذارید و هم بزنید تا در آب، حل شود.
۶- در کاسه همزن دستی، خامه غلیظ را با پودر قند و عصاره وانیل هم بزنید. با همزن آغاز کنید و بهتدریج سرعت را به متوسط افزایش دهید.
۷- وقتی رد همزن روی خامه افتاد، بهتدریج و با حوصله، مخلوط ژلاتین را داخل آن بریزید.
۸- سرعت همزن را افزایش دهید و به هم زدن ادامه دهید تا بافت نرمی پیدا کند.
۹- خامه شکل گرفته را روی سطح و کنارههای هندوانه بمالید و پخش کنید، همانطور که روی کیکهای معمولی را خامه میزنید.
۱۰- کار خامهزنی که به پایان رسید، با انواع میوه تکه شده که دارید، روی آن را تزئین کنید.
۱۱- کیک شما آماده است؛ هم میتوانید آن را میل کنید و هم در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.
۱۲- برای سرو، آن را به شکل کیک، برش دهید و میل کنید.
نکات مهم در تهیه کیک هندوانه
۱- کیک هندوانه را میتوان تا ۲ ساعت قبل از سرو، در یخچال نگهداری کرد.
۲- برای اینکه در کار درست کردن کیک، یکی دو ساعت جلو بیافتید، هندوانه و خامه شکلگرفته را از قبل آماده کنید. خامه شکلگرفته (در ظرف) و میوه را در یخچال نگهداری کنید. هندوانه را خشک و قبل از سرو، تزئین کنید.
۳- پس از پوشاندن هندوانه با خامه، کیک را میتوانید به هر شکل که دوست دارید، تزئین کنید. برشهای میوه تازه، کیک شما را هم زیبا میکنند و هم خوشمزه.