پخش زنده
امروز: -
امسال سطح زیرکشت سیبزمینی در تربتحیدریه هزار و ۶۰۰ هکتار است که برداشت ۷۲ هزار تن سیبزمینی برآورد میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه گفت: بخش عمده کشت سیب زمینی مربوط به تربتحیدریه و به خصوص جلگه رُخ بوده که قطب تولید این محصول در استان خراسان رضوی است.
علیرضا قادری افزود: ارقام کشت شده سیبزمینی در بخش رُخ شامل «اگریا، سانته، بانبا، فونتانه، پیکاسو، لیدی رزتا، جلی، کارسو، آریندا، کلومبا، ساگیتا، پانامرا، کارلیا، دوناتا و ادونی» است.
وی گفت: استفاده از ارقام اصلاح شده و کود دامی، شیمیایی و ریزمغذی، مبارزه به موقع با آفات و بیماریها، کنترل علفهای هرز، رعایت عملیات به زراعی از جمله اجرای ۹۵ درصدی آبیاری تحت فشار و نیز تغذیه تکمیلی باعث شده، مزارع سیب زمینی این منطقه از نظر کمیت و کیفیت تولید در وضعیت بسیار مناسبی قرار گیرد.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه با بیان اینکه کشت سیبزمینی در تربت حیدریه از اواخر اردیبهشت آغاز شد و تا پایان خردادماه ادامه داشت، افزود: فصل برداشت نیز از نیمه شهریور آغاز شد و تا نیمه مهرماه ادامه دارد؛ به طور متوسط از هر سه تن بذر سیبزمینی در هکتار، ۴۵ تن محصول برداشت میشود.
قادری گفت: سیبزمینی تولید شده در شهرستان به کارخانههای صنایع غذایی و به عنوان "سیبزمینی بذری" به کل استان خراسان رضوی ارسال میشود.
وی افزود: قرار گرفتن این محصول در طرح تحول اقتصادی، راندمان مناسب این محصول در سال گذشته و قیمت قابل قبول آن در بازار، از جمله مهمترین عوامل تشویق کشاورزان به کشت سیبزمینی در منطقه است.