به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، در اجرای این طرح ۲۰۰ دانش آموز از شهرستانهای بیرجند، درمیان، زیرکوه، سربیشه، نهبندان و خوسف شرکت کردند.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در استان در این مراسم گفت:طرح روا یکی از بهترین برنامهها ویژه دانشآموزان مقطع متوسط در استان است و باعث وحدت، همدلی، انسجام و تقوا برای دانش آموزان میشود.
حجت الاسلام نوفرستی خواستار حمایتهای مسئولان استانی برای هرچه بهتر برگزار کردن این رویداد فرهنگی شد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار هم در این مراسم با بیان اینکه اجرای این طرح از ابتکارات خراسان جنوبی است گفت: یکی از حوزههای مورد هدف دشمنان اسلام که همواره روی آن سرمایهگذاری کرده تهاجم فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش است که همواره نسل جوان و نوجوان ما را مورد هدف قرار داده است.
طالبی افزود:، چون دشمنان اسلام، انقلاب اسلامی و استکبار جهانی از نظر جنگ نتوانسته اند کاری انجام دهند امروز از طریق تهاجم فرهنگی وارد میدان شدهاند و با نفوذ فرهنگی در این میدان حضور دارند و از طریق ماهواره، اینترنت، فضای مجازی و خبرگزاریهای بینالمللی دنیا اقدام به سمپاشی میکنند.
وی گفت: ما امروز شاهد جنگ ترکیبی هستیم که به مسائل فرهنگی مربوط میشود و باید بیدار باشیم و جوانان و نسل جدبید را آگاهی دهیم تا تحت تاثیر القائات دشمن قرار نگیرند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی در حاشیه افتتاحیه طرح «روا» که با حضور ۲۰۰ دانش آموز پسر دورههای اول و دوم شهرستانهای شرق استان برگزار شد، افزود: برای اجرای طرح «روا» در سال جاری ۴ ماموریت تعریف شده است.
علی سرزهی گفت: لیگ «جت» در راستای لبیک به طرح ولی در خصوص جهاد تبیین به عنوان یک فریضه قطعی و فوری مبتنی بر جذب و شناسایی، کنشگری در میدان تبیین، بیان دستاوردها و برنامههای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در نظام تعلیم و تربیت و سواد رسانه است.
وی با اشاره به میدان داری و کنشگری نوجوانان پیشران در جهاد تبیین، افزود: یکی از مهمترین اهداف جهاد تبیین و طرح «روا» در بهارستان علم و ادب، شکستن محاصرهی تبلیغاتی و خنثی سازی اغوای رسانهای دشمن است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان این که لیگ جت با بررسی اقتضائات دوره نوجوانی ویژه گروه سنی ۱۲تا ۱۸ سال متوسطه اول و دوم طراحی شده است؛ افزود: در مرحلهی اول، هدف، ایجاد بستری برای ارتقاء سواد رسانه، افزایش قدرت تحلیل و یافتن توان گفتگوی تبیینی با گروه همسالان است و در در مرحله دوم، هدف، تربیت کنشگر موثر «انسان رسانه» درجنگ روایتها است که علاوه بر قدرت تحلیل و تبیین، توانایی تولیدمحصول روایی و هنری رسانهای مبتنی بر فناوری روایت را دار باشد.
به گفته سرزهی، ۲۰۰ اثر توسط دانش آموزان خراسان جنوبی شرکت کننده در طرح روا تولید شده که از شبکههای استانی و ملی پخش شدهاست.
حسین پور دبیر جبهه فرهنگی اوصیا استان هم با اشاره به اینکه این طرح ۴ مرحله دارد گفت: دانش آموزان مقطع متوسطه استان در مرحله اول این طرح آموزشهای لازم شامل سواد رسانهای و مخاطب شناسی را در مشهد فرا گرفته اند.