پخش زنده
امروز: -
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گفت: گردشگری غذا یکی از مزیتهای مهم این استان در جذب گردشگران داخلی و خارجی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، احمد حمزهزاده امروز در جمع تعدادی از مدیران و فعالان واحدهای پذیرایی و گردشگری استان افزود: گردشگری غذا یکی از مهمترین عوامل ایجاد ذهنیت مثبت در میان گردشگران است که باید تلاش کنیم با ارائه غذاهای باکیفیت، این ظرفیت را به بهترین شکل معرفی و از آن برای جذب گردشگران بیشتر استفاده کنیم.
وی جایگاه ویژه غذای آذربایجان و تبریز به عنوان یک جاذبه فرهنگی را یادآوری کرد و ادامه داد: امروز در صنعت گردشگری استفاده از انواع غذاها یکی از مهمترین ابزار جذب مسافر است و تبریز به دلیل تنوع و انبوه غذاهای مختلف در فصول سال باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده کند.
حمزه زاده با تاکید بر ارتقای کیفیت خدمات در واحدهای پذیرایی و رستوران ها اظهار کرد: واحدهای پذیرایی و گردشگری نقشی کلیدی در معرفی ظرفیتهای استان به خصوص در بخش غذا ایفا میکنند و باید با ارتقای سطح خدمات، زمینه جذب و ماندگاری مسافران را فراهم ساخت.
وی ادامه داد: در حوزه پذیرایی و گردشگری سه عامل اصلی مکان و فضا، تجهیزات و منابع انسانی نقشی اساسی در ایجاد تجربهای خوشایند برای گردشگران داخلی و خارجی دارند که در این میان نیروی انسانی توانمند و آموزش دیده، میتوان با ارائه خدمات مطلوب، رضایت حداکثری مهمانان را جلب کند.
حمزه زاده بر اهمیت ارتقای کیفیت خدمات، گردشگری غذا و جذب حداکثری گردشگران در ایام نوروز تاکید و اضافه کرد: در این میان باید از هم اکنون فعالان حوزه گردشگری و صاحبان رستورانها برنامه ریزی مناسب داشته باشند.
وی ضرورت تبلیغات و بازاریابی مؤثر برای معرفی ظرفیتهای گردشگری آذربایجان شرقی را مورد تاکید قرار داد و گفت: توسعه پایدار گردشگری نیازمند توجه به پایداری حضور مسافران از کشورهای مختلف است و نباید تمرکز تبلیغات تنها بر یک بازار خاص باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان توجه به تمام مناطق استان برای جذب گردشگر را یکی از اولویتهای مهم این مجموعه دانست و از صدور موافقت اولیه برای چهار طرح سرمایهگذاری جدید در حوزه گردشگری شهرستان کلیبر خبر داد و حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی را هدف اصلی این اداره کل دانست.
حمزهزاده سرمایهگذاری در بخش گردشگری را یکی از راههای اساسی توسعه دانست و افزود: با حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی، میتوان شاهد رشد زیرساختهای گردشگری و افزایش اشتغال بود.
به گفته وی احداث هتل، مجتمع گردشگری، اقامتگاههای بومگردی، ایجاد مرکز تفریحی و سرگرمی (طرح تلهکابین) و تجهیز زیرساختهای گردشگری منطقه کلیبر را از طرحهای سرمایه گذای بخش حصوصی در کلیبر اعلام کرد.
حمزه زاده افزود: حضور سرمایهگذاران و ایجاد زیرساختهای گردشگری استاندارد، منطقه ارسباران را به مقصدی مطلوب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل خواهد کرد و موجب رونق اقتصادی و فرهنگی این منطقه میشود.
گردشگری غذا یا گاسترونومی تنها شامل خوردن غذا نیست؛ این طیف از گردشگری، سوغات، انواع نوشیدنیها، شیرینی، دسر و موارد دیگر را نیز در بر میگیرد. از فروشندههای دورهگرد تا رستورانهای لوکس و هر آنچه که به غذا ربط دارد در زمره گردشگری خوراک قرار میگیرند.