ارائه مشاوره حقوقی رایگان کانون وکلا به ۱۱۳ شهروند قزوینی
رییس کانون وکلای دادگستری استان قزوین گفت: از ابتدای امسال اعضای این کانون به ۱۱۳ شهروند قزوینی خدمات مشاوره حقوقی رایگان ارایه کردهاند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نسخه چی در جمع خبرنگاران افزود: این مشاورههای حقوقی در کانون اصلاح و تربیت، مساجد و زندانها صورت گرفته و در تلاش هستیم تا این مشاورهها افزایش یابد.
وی اضافه کرد: اجرای طرح اورژانس وکیل که به مدت یک سال انجام شد در خصوص ارایه مشاورههای حقوقی، بسیار تاثیرگذار عمل کردند، اما از ابتدای امسال تاکنون غیرفعال شده که باید دوباره فعالیت خود را آغاز کند.
رییس کانون وکلای دادگستری استان گفت: کانون وکلا در ارایه مشاورههای حقوقی با معاونت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دادگستری در امور پیشگیری از جرایم همکاری دارد و وکلای این کانون نیز در خصوص آگاهی رسانی اقدامات بسیاری را انجام دادند و همچنین اداره معاضدت تمام ظرفیت خود را برای کمک به این معاونت ارایه میدهد تا این آسیبها را به حداقل برسانیم.
نسخه چی با اشاره به اینکه افزایش تعداد ورودی وکلا برای وکلای قدیمی بیکاری به بار میآورد، خاطرنشان کرد: استقلال کانون وکلای دادگستری نیز دیگر موضوع مهمی است که باید این روزها به آن بپردازیم، البته استقلال کانون به معنای آن نیست که کانونهای وکلا از نهاد قدرت برخوردار شوند بلکه این کانونها بدون هیچ ترس و واهمهای از حقوق موکلان خود بایستی دفاع کنند و کسی نمیتواند شغل آنها را تحت تاثیر خود قرار دهد.
وی اضافه کرد: لازمه دادرسی عادلانه، استقلال نهاد وکالت و وکیل دادگستری در کنار قاضی مستقل است که به دادرسی عادلانه منجر میشود، اگر این استقلال خدشهای به آن وارد شود نتیجه دادرسی منصفانه نخواهد بود.
رییس کانون وکلای دادگستری استان قزوین از ثبت نام هزار و ۴۰۰ وکیل و کارآموز در کانون وکلا در سال جاری خبر داد و گفت: امروز مهمترین چالش کانون وکلا، موضوع قانون صدور مجوزهای کسب و کارها است که نظم جامعه حقوقی را برهم زده و با حذف معیار ظرفیت و حد نصاب نمره در آزمون تخصصی، آسیبهای فراوانی را به جریان وکالت وارد کرده است.
اول تا هفتم اسفندماه، به نام هفته وکیل مدافعه نامگذاری شده است.