پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: از ابتدای ماه رمضان تا ۱۵ شوال ۱۴۴۶، ۱۸ هزار و ۱۴۱ محفل قرآنی زندگی با آیهها در خانهها، مساجد، هیئات مذهبی، مدارس، اماکن عمومی و ادارات برگزار شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مرتضی شعبان زاده پیش از ظهر امروز در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم که با حضور جمعی از مدیران و مسئولان در سالن جلسات حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، بیان کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور منشوری دارد که سند بالا دستی شورا در سرتاسر کشور شمرده میشود و باید مطابق این سند پروژهای عملیاتی تعریف شود.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری محافل قرآنی گفت: محفل با وساطت و سهمگیری بین مردم، یکی از ارکان توسعه قرآن در کشور محسوب میشود و بهحمدالله امسال حدود ۱۶۰ هزار محفل قرآنی در کشور همزمان با ماه رمضان برگزار شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم عنوان کرد: در قم ۱۸ هزار و ۳۹۹ محفل برپا شد و قم رتبه اول محافل قرآنی در کشور را کسب کرد که ۱۲ هزار و ۱۶۶ محفل خانگی بود و اگر در ده درصد از خانههای ما محفل قرآنی تشکیل شود؛ قرآن از محجوریت خارج میشود.
شعبان زاده گفت: تا دو سال آینده باید حلقه میانی فعال، دانشمندان و نخبگان قرآنی و حاکمیت در صدد باشند هر ماه یک محفل قرآنی تشکیل دهند تا جامعه به سمت قرآنی شدن پیش برود.
وی در خصوص کانونهای مساجد هم افزود: علت اینکه با وجود ۸۰۰ مسجد، ۲ هزار و ۸۷۴ محفل قرآنی تشکیل شده این است که جوانان و بانوان در کانون مساجد پای کار بودند و در مدارس نیز با وجود هزار مدرسه، هزار و ۹۱۱ محفل قرآنی در سطح کلاسها برگزار شد.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان قم ادامه داد: ۹۳۹ محفل قرآنی در هیئت، ۴۲۹ محفل در بوستانها و اماکن عمومی و ۸۰ محفل در ادارات برگزار شد، اما هدف ما در سال جاری علاوهبر کمیت، کیفیسازی محافل است که با یادگیری مضامین زندگی با آیهها این امر محقق میشود.
شعبان زاده گفت: میانگین جمع شرکت کنندگان در محافل زندگی با آیهها استان قم ۵۲۷ هزار نفر است و طی ۴۰ روز بعد از نیمه شعبان تا پایان ماه مبارک رمضان ۴۳ نشست تبیینی برای ۷ هزار و یکصد نفر از افراد کنشگر برگزار شده است.
وی با اشاره به محور نوجوانان و جوانان بیان کرد: ۲۳۰ گروه دانشآموزی برای نقش دانشآموزان در پررنگتر کردن قرآن در مدارس شکل گرفت و از نقطه برنامهریزی درگیر عملیات زندگی با آیهها شدند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم به حضور ۵۰۰ امام جماعت در طرح زندگی با آیهها اشاره کرد و گفت: اگر بنا باشد قرآن به محلات برود و برای همه اقشار محله مفید باشد، میبایست خلاقیت را بین ائمه جماعات راهاندازی میکردیم که این امر با ۳۰ عرصه ایدهپردازی محقق شد.
شعبان زاده افزود: در ایران بیش از ۳۰ عمو روحانی داریم که مخاطب میلیونی کودک و نوجوان دارند و باید مضامین اجرا و ارائه آنها را قرآنی کنیم که در همه اموری که گفته شد ۷۰ پژوهشگر، ۲۵ استاد، ۱۱ کارگروه در طول ۹ ماه طرح زندگی با آیهها را رقم زدند.
وی گفت: زندگی با آیهها یک پروژه نیست که در زمان مشخصی انجام و پایان یابد بلکه یک انتخاب مسیر جدید برای اصلاحات فرهنگی در سطح کشور است.