اختصاص اعتبار به طرحهای گچساران؛ انتقاد نماینده مجلس از روند اجرای طرحها
نماینده مردم گچساران و باشت با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی دستگاهها، خواستار تسریع در تکمیل طرح های نیمهتمام و تخصیص دقیق اعتبارات شد.

غلامرضا تاجگردون با انتقاد از وضعیت برخی طرح ها، گفت: برخی دستگاهها اطلاعات کافی از طرحهای خود ندارند و این مسئله باعث کندی پیشرفت آنها شده است.
وی همچنین از بازدید سرزده از شازک صنعتی گچساران خبر داد و افزود: در این بازدید، متاسفانه تمام کارگاهها تعطیل بودند و هیچکدام از مراکز تولیدی یا کارگاهها درب خود را به روی ما باز نکردند.
تاجگردون با تاکید بر ضرورت برخورد با کمکاریهای دستگاههای اجرایی، ادامه داد: اگر دستگاه اجرایی بهدرستی عمل نکرده و کمکاری داشته باشد، باید اعتبار آن خط خورده و به دستگاههای دیگر اختصاص یابد تا طرح ها بهسرعت به نتیجه برسند.
وی با اشاره به وضعیت آبرسانی در منطقه بویراحمد گرمسیر افزود: حل مشکل تامین آب اراضی کشاورزی این منطقه باید در اولویت قرار گیرد تا کشاورزان بتوانند از منابع آبی مناسب برای آبیاری استفاده کنند.
تاجگردون با اشاره به شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران افزود: در این شهرک حتی یک سنگ هم جابهجا نشده است، وقتی هیچگونه پیشرفتی وجود ندارد، چرا باید اعتبارات همچنان تخصیص یابد؟
نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی همچنین به طرح های آبرسانی مرحله سه و چهار جهاد کشاورزی اشاره کرد و خواستار تسریع در تکمیل این طرح ها شد.
وی افزود: طرح های آبرسانی در منطقه ارزشمند هستند اما هنوز برخی از آنها در مرحله نیمهتمام قرار دارند و باید هرچه سریعتر تکمیل شوند.
لزوم تخصیص دقیق اعتبارات
تاجگردون با انتقاد از نبود برنامهریزی دقیق برخی مدیران، گفت: این همه اعتبار برای شهرستان تخصیص داده شده است، اما متاسفانه برخی مسئولان برنامهریزی مناسبی برای اجرای طرح ها ندارند؛ تخصیص اعتبار باید با دقت و شفافیت صورت گیرد.
وی همچنین بر ضرورت شتاببخشی در طرح های نیمهتمام همچون دریاچه مصنوعی، آبرسانی به باباکلان، خاناحمد، محله لبنان و پردیس هنری فرهنگی تاکید کرد و گفت: امیدواریم این طرح ها تا پایان سال جاری یا نهایتاً سال آینده به بهرهبرداری برسند.
پروژههای فرهنگی و مذهبی؛ نماد هویت اجتماعی
تاجگردون در ادامه به اهمیت طرح های فرهنگی و مذهبی گچساران پرداخت و از مدیران خواست تا توجه ویژهای به طرح مصلی و مجتمع فرهنگی هنری پردیس داشته باشند.
وی عنوان کرد:طرح مصلی یکی از طرحهای مهم فرهنگی و مذهبی شهرستان است که باید هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد.
این طرح نه تنها برای شهرستان گچساران بلکه برای همه منطقه اهمیت دارد.
جمعبندی و خواسته از مدیران اجرایی
وی در پایان افزود: طرح های فرهنگی و مذهبی نماد هویت دینی و اجتماعی شهر ما هستند و مدیران باید با نگاه مسئولانه و برنامهمحور نسبت به تخصیص اعتبار و پیشبرد طرحها اقدام کنند.
تخصیص هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های عمرانی گچساران
جهانگیر شاهینی هم با بیان اینکه امسال هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح های این شهرستان تخصیص یافته است گفت: این اعتبار از محل درآمدهای نفت، توازن، تملک استانی، ۲۷ صدم ارزش افزوده و سایر درآمدهای نفتی تأمین میشود.
شاهینی افزود: این اعتبارات در قالب طرح های مختلف و در ۲۱ فصل برنامهریزی شدهاند تا بیشترین بازدهی را در شهرستان گچساران داشته باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اولویتهای اصلی طرح های گچساران، گفت: امسال ۶ طرح اصلی در شهرستان گچساران شامل طرح های باباکلان، آب منطقه لیشتر، پارک نفت و مجتمع فرهنگی هنری بیشترین اعتبار را دریافت کردند تا هرچه زودتر تکمیل و به بهرهبرداری برسند.
شاهینی در ادامه از افزایش ۴۶ درصدی اعتبارات شهرستان گچساران در مقایسه با سال گذشته خبر داد و افزود: سال گذشته، رشد اعتبارات استانی به ۸۰ درصد رسید، اما در حال حاضر، رشد اعتبارات در حوزه نفت به ۴۶ درصد رسیده است.
وی همچنین به تخصیص اعتبار هزار و ۸۵ میلیارد تومانی برای طرح های مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: این اعتبار غیر از پیوست یک ملی، بودجههای استانی است و در بین سه نماینده استان توزیع شده است تا طرح های متعدد بهطور همزمان پیشرفت داشته باشند.
تکمیل طرح آبرسانی آبرزی گچساران نیازمند ۱۳۷ میلیارد تومان است
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه گفت: برای تکمیل و پرداخت مطالبات، طرح تامین آب آبرزی در گچساران به ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار اضافی نیاز است.
آرش مصلح، هم با اشاره به طرح تأمین آب پایین دست سد کوثر افزود: طرحهای آبرسانی به تنگ انگشترک و دیگر بخشها از منابع اعتبارات استانی تأمین میشود.
وی افزود: در گچساران تاکنون ۶۰۰ میلیارد تومان در حوزه ملی برای طرح های آبی مناقصه برگزار شده است.
مصلح همچنین با اشاره به نیازهای مالی طرح های آبرزی گفت: برای تکمیل این طرح آبرسانی و پرداخت مطالبات تأمین آب، ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار اضافی مورد نیاز است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: حدود ۱۸۰ بهرهبردار از مزایای این طرح ها در گچساران بهرهمند خواهند شد.
مصلح اضافه کرد: در حال حاضر سالانه ۳۸ میلیون متر مکعب آب وارد دشت لیشتر میشود که تأثیر زیادی در مدیریت منابع آبی منطقه خواهد داشت.