پس از صدور حکم بازداشت برای نتانیاهو و گالانت کشورهای ایتالیا، هلند، کانادا، کلمبیا و بلژیک بهسرعت این حکم را تایید و اعلام کردند که بهمحض ورود آنها به کشورشان دستگیر خواهند شد.
کیم جونگ اون گفت : ترفندهای بیشرمانه آمریکا برای حفظ سلطه خود و بروز اختلافات و تقابلهای ناشی از آن، از نقطه بحرانی انفجار گذشته و به جنگهای ناعادلانه و وحشتناک و بحرانهای فاجعهبار تبدیلشده است.
ائتلاف ضد جنگ در انگلیس شلیک موشک های کروز انگلیسی به خاک روسیه را محکوم کرد و از نخست وزیر انگلیس خواست فوراً این تحریکات را که موجب تشدید جنگ می شود متوقف و برای پایان دادن به جنگ از راه مذاکره تمرکز کند.
وزارت خارجهٔ چین اعلام کرد: امیدواریم دیوان کیفری بینالمللی بتواند نقش خود را ایفا کند و ما از آمریکا میخواهیم که مسئولیت خود را برای ایفای نقش سازنده در صلح و ثبات در خاورمیانه به عهده بگیرد.
استانیسلاو کراپیونیک افسر سابق ارتش آمریکا درباره موشکهای مافوق صوت جدید روسیه گفت این موشکها قادرند از هر سامانه دفاعی عبور کنند و در غرب چیزی وجود ندارد که بتواند آنها را متوقف کند.
پس از آن که انگلیس به اوکراین اجازه داد از موشکهای کروز سایه طوفان اهدایی انگلیس علیه اهدافی در عمق خاک روسیه استفاده کند قیمت پناهگاهها در انگلیس افزایش یافت.
رئیس کمیته اطلاعات سنا گفت که نفوذ چین در سیستم مخابراتی آمریکا بسیار عمیق بود و هکرها توانستند به مکالمات تلفنی افراد گوش دهند و پیامهای متنی آنها را بخوانند.
سیاستمدار برجسته آلمانی گفت: حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت یک سیلی بر صورت اولاف شولتز صدراعظم و آنالنا بائربوک وزیر خارجه است؛ او از دولت خواست فوراً علیه رژیم اسرائیل تحریم تسلیحاتی اعمال کند.
نماینده ایران در سازمانهای بین المللی در وین، گفت: تصویب قطعنامه در جلسه حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران غیرسازنده بود و از همکاری بیشتر جلوگیری میکند.
سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلستان و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان جهانی دریانوردی، تحریم کشورهای غربی علیه کشتیرانی ایران را غیر قانونی و بر اساس اتهامات بی پایه دانست و این اقدام را محکوم کرد.
معاون حقوقی و بینالمللی وزارت امور خارجه: این قطعنامه هیچ تبعاتی برای ایران ندارد و هیچ ارتباطی بین برنامه هستهای ایران و شورای امنیت برقرار نمیکند.
قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا علیه برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان، در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی تصویب شد.
در پی قطعنامه شورای حکام رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راهاندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.